JEZIK

KORISNICI

U koliko želite da dobijate e-poštu sa akcijskim ponudama, molimo Vas da napravite nalog.TRAŽI UNUTAR SAJTA

KONVERTOR VALUTA

Konvertuj 

u

  

DO KRAJA OVE GODINE

ostalo je -442 Dana

POSJETIOCI

184349
danas8
juče170
ove nedelje5334
ovog mjeseca59914
UKUPNO184349

PANO

Baner
Baner
Baner

eere

hard_mont_o_namaIMG_2294hard_mont_o_nama1 

Preduzeće Hard Mont je osnovano 2003. godine. Naša osnovna djelatnost je dustribucija i montaža računara, računarskih sistema i ostale IT opreme, kao i pružanje usluga u toj oblasti.  Od 2005. godine preduzeće  Hard Mont pod sloganom  „...sve za Vašu kancelariju"  širi svoju djelatnost na kancelarijske materijale, potrošne i reklamne materijale, biro opremu i sl. Koncipirano kao preduzeće koje će pružiti kompletnu podršku i servis Vašem poslovanju, Hard Mont  bilježi  konstantan rast prometa i kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Moderan način poslovanja, poznati svjetski  brendovi, kvalitetna i brza usluga, i ljubaznost našeg osoblja su naš najveći kapital. Mi u Hard Mont-u svakodnevno radimo na poboljšanju naših usluga, što znači da želimo da naši partneri imaju pažljivo odabrane proizvode po najnižim cijenama. Takođe radimo na poboljšanju logistike i distribucije, jer želimo da našim partnerima u najkraćem mogućem roku i pod najpovoljnijim mogućim uslovima dostavimo robu na željenu adresu.

Hard Mont je ostvario saradnju sa kompanijama iz svih privrednih segmenata, organima državne uprave i javnim servisima građana. Naša misija na tržištu nije brz profit nauštrb kvaliteta, naprotiv, konstantan rast i razvoj, širenje ponude i uspostavljanje vrhunskog kvaliteta kao osnova našeg poslovanja.

Đačić Nebojša, izvršni direktor

  

 

baner_hard_mont